Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bilt Alexandru I.i.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Platforme de ridicare duble verticale si cu foarfece triple
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Inaltime de ridicare mare - sigure - economice

Prin echiparea unei mese de ridicare cu mai multe foarfece asamblate una peste cealalta, utilizatorul poate atinge inaltimi mai mari decat ar fi posibil cu o singura foarfeca.

Foarfecele duble verticale si triple de la EdmoLift pot fi folosite ca platforme de lucru, pentru a stivui paleti, ca mese de lucru, drept lifturi pentru persoanele cu dizabilitati, pentru a numi doar cateva
din posibilele sale utilizari.

In comparatie cu solutiile traditionale de ridicare, foarfecele duble verticale si cele triple de la EdmoLift ofera o solutie logica si eficienta din punct de vedere al costurilor.

Cu o mare varietate de modele, capacitati de incarcare intre 200kg si 5 tone metrice, si cu o inaltime de ridicare intre 1170mm si 5900mm, va punem la dispozitie o gama foarte variata. Mesele de ridicare sunt disponibile in diverse culori, cu o gama mare de accesorii si unitati de control, toate in functie de nevoile clientului.

Majoritatea modelelor sunt disponibile si in variante pentru conditii grele de lucru, daca astfel de operatii sunt planuite pentru ele.

O mai mare functionalitate poate fi atinsa cu ajutorul diverselor accesorii. Cateva exemple de accesorii pentru aceasta grupa de produse sunt:

cadruri, balustrade, porti, lame de incarcare, comutatoare de limita, precum si diferite unitati de control.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura